H&M România deschide un nou magazin în Braşov, al 39-lea al reţelei

Autor: Ana Maria Petcana Postat la 19 martie 2015 86 afişări

Retailerul suedez de îmbrăcăminte Hennes & Mauritz (H&M) va deschide săptămâna viitoare un nou magazin în Braşov, în cadrul centrului comercial Coresi Shopping Resort, al 39-lea din România.

Magazinul are o suprafaţă de vânzare de peste 2.400 metri pătraţi şi va cuprinde colecţiile pentru femei, bărbaţi, adolescenţi şi copii.

"Pe 27 martie inaugurăm cel de-al doilea magazin al nostru din Braşov, care prin suprafaţa generoasă de vânzare se impune ca unul dintre cele mai mari magazine ale noastre din ţară. Este un pas important în dezvoltarea naţională a companiei noastre, cu atât mai mult cu cât ne apropiem, în doar patru ani de prezenţă în România, de 40 de magazine", a declarat, într-un comunicat, Ralf Wein, Country Manager H&M România.

În anul fiscal 2014, încheiat pe 30 noiembrie, vânzările H&M România au crescut cu 43% , la 1,28 miliarde coroane suedeze (138 milioane euro), după ce compania a deschis 10 magazine în această perioadă. Vânzările includ TVA. În lei, H&M România a raportat o creştere de 37%.

H&M va lansa în acest an în România magazinul online.

Compania a fost fondată în Suedia în 1947 şi este listată la NASDAQ OMX Stockholm. H&M are 3.511 magazine pe circa 50 de pieţe, inclusiv unităţi deschise în sistem de franciză.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
H&M,
MAGAZIN,
/actualitate/h-m-romania-deschide-un-nou-magazin-in-brasov-al-39-lea-al-retelei-14017796
14017796
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.