Guvernul va adopta până joi bugetul pe anul 2019

Autor: Diana Grigore Postat la 27 ianuarie 2019 51 afişări

Secretarul Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor, Iulian Bulai (USR) a precizat, duminică, pe Facebook, după ce a discutat cu lorin Iordache, că cel târziu joi guvernul va adopta bugetul pe anul 2019, acesta urmând să intre în dezbaterea Parlamentului începând cu 5 februarie.

”În final vom avea date clare despre bugetul ţării pe anul 2019. În calitate de secretar al Camerei Deputaţilor tocmai am încheiat o discuţie telefonică cu preşedintele delegat al Camerei Deputaţilor, Florin Iordache. De reţinut: Cel târziu joi, 31 ianuarie, guvernul va adopta bugetul pe anul 2019”, a scris pe Facebook Iulian Bulai.

El a mai precizat că luni, 4 februarie, începe sesiunea parlamentară de primăvară, ”nu vineri 1 februarie aşa cum se specula, şi cum trebuia să înceapă de drept”.

”Marţi. 5 februarie vor începe dezbaterile pe legea bugetului anului 2019. Vă ţin la curent”, a completat deputatul USR.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BULAI,
BUGET 2019,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.