Guvernul Tudose a luat decizia aşteptată de mii de români! Ce urmează să se întâmple

Postat la 01 septembrie 2017 1070 afişări

În Monitorul Oficial al României a fost publicată azi Hotărârea de Guvern nr. 616 din 30 august 2017 pentru trecerea din domeniul privat în domeniul public al statului a unor imobile reprezentând baza sportivă a Clubului sportiv Dinamo Bucureşti al Ministerului Afacerilor Interne.

Guvernul Tudose a luat decizia aşteptată de mii de români! Ce urmează să se întâmple

 Imobilele vizate includ şi stadionul central. În traducere liberă, arena Dinamo i-a fost luată lui Nicolae Badea. ProSport a explicat încă din luna aprilie că o soluţie în cazul subiectului care a încins taberele dinamoviste o constituia o HG care să o anuleze pe cea dată de Adrian Năstase.

SC FC Dinamo, entitate controlată de Nicolae Badea, primise stadionul (care are statut de proprietate privată a statului român) în baza Hotărârii de Guvern (HG) 1086/2000 (premier Mugur Isărescu), modificată prin HG 207/2002 (premier Adrian Năstase). În baza acestei ultime HG s-a încheiat un contract de asociere între CS Dinamo (care ţine de Ministerul de Interne) şi CS FC Dinamo (club privat condus atunci de Badea).

IONUŢ NEGOIŢĂ: "Sunt convins că doamna ministru Carmen Dan a reuşit astfel să-şi câştige un rol important şi absolut meritat în istoria fotbalului dinamovist"

"Salut cu entuziasm reuşita Ministerului de Interne care a deblocat situaţia reconstrucţiei noului stadion din Ştefan cel Mare. Realizarea este cu atât mai mare cu cât, în calitate de susţinător activ, implicat în tabăra celor care şi-au dorit cu orice preţ realizarea noului stadion, ştiu ce muncă infernală a fost pentru a reuşi desţelenirea unei situaţii absolut anormale. Este cu atât mai lăudabilă  reuşita doamnei ministru de interne Carmen Dan, cea care a crezut din prima clipă până în ultimul moment că poate câştiga acest război. Şi iată că prin tenacitate, inteligenţă şi curaj, aceasta a reuşit. Jos pălăria!", a fost reacţia imediată a lui Ionuţ Negoiţă, preşedinte FC Dinamo 1948 SA.

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.