Guvernul SUA a informat fondurile de investiţii că urmează noi sancţiuni împotriva Rusiei

Postat la 18 aprilie 2014 25 afişări

Administraţia Obama i-a anunţat săptămâna trecută pe mai mulţi şefi de fonduri mutuale şi fonduri de hedging că Statele Unite pregătesc noi sancţiuni împotriva Rusiei în contextul conflictului din Ucraina, potrivit Bloomberg.

Guvernul SUA a informat fondurile de investiţii că urmează noi sancţiuni împotriva Rusiei

 Oficiali de la Deparamentul Trezoreriei şi din cadrul Consiliului Naţional de Securitate al SUA s-au întâlnit la Washington cu directorii fondurilor de investiţii, a declarat pentru Bloomberg o sursă care a participat la discuţii.

Reprezentanţii guvernului american i-au avertizat pe oamenii de afaceri că urmează noi sancţiuni împotriva Rusiei şi că, dacă sunt îngrijoraţi, ar trebui să ia măsuri pentru a gestiona aceste riscuri, a afirmat sursa citată.

Întâlnirea a avut loc cu aproximativ o săptămână înaintea reuniunii care s-a încheiat joi la Geneva, unde liderii Rusiei, Statelor Unite, Uniunii Europene şi Ucrainei au încercat să negocieze o soluţie pentru încheierea conflictului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/guvernul-sua-a-informat-fondurile-de-investitii-ca-urmeaza-noi-sanctiuni-impotriva-rusiei-12487585
12487585
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.