Guvernul interzice finanţarea de la buget a investiţiilor pentru care autorităţile pot accesa fonduri europene

Autor: Loredana VOICULESCU Postat la 11 ianuarie 2013 28 afişări

În discursul său, şeful Executivului a dat exemplu bugetul alocat festivalului "George Enescu", pe care l-a caracterizat drept "un buget impresionant şi pentru o ţară bogată".

Guvernul va interzice, prin Legea Bugetului, finanţarea de la bugetul de stat a investiţiilor pentru care autorităţile locale sau centrale pot accesa fonduri europene. "O decizie pe care am luat-o împreună cu domnul Dragnea (Liviu Dragnea, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice n.n.) şi cu domnul Teodorovici (Eugen Teodorovici - ministrul Fondurilor Europene n.n.), evident susţinută de ministrul de Finanţe şi ministrul Bugetului, de a nu mai aproba finanţarea niciunei investiţii - în special vorbesc de autorităţi centrale şi locale - pentru care există posibilitatea de a accesa fonduri europene", a declarat joi Victor Ponta, în conferinţa de prezentare a "stării naţiunii".

Mai multe pe gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Victor Ponta,
buget,
/actualitate/guvernul-interzice-finantarea-de-la-buget-a-investitiilor-pentru-care-autoritatile-pot-accesa-fonduri-europene-10452910
10452910
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.