Guvernul german: România are cea mai accentuată creştere a costurilor forţei de muncă din UE

Postat la 07 decembrie 2018 48 afişări

România a avut, în ultimul an, cea mai accentuată creştere a costurilor forţei de muncă din Uniunea Europeană, anunţă Oficiul guvernamental pentru Statistică din Germania, citând date ale Agenţiei europene Eurostat.

Guvernul german: România are cea mai accentuată creştere a costurilor forţei de muncă din UE

Deşi România continuă să aibă costuri ale forţei de muncă relativ mici, acestea au crescut în ultimul an cu 12,4%, cea mai mare creştere din Uniunea Europeană, transmite Oficiul federal pentru Statistică din Germania, un organism din cadrul Ministerului de Interne de la Berlin.

Letonia a avut o creştere a costurilor forţei de muncă de 11,2%, Croaţia de 10,8%, iar Lituania de 10,1%. În Germania, creşterea a fost de 2,4%, în Belgia de 1,7%, iar în Franţa de 3%. Cea mai redusă creştere a costurilor forţei de muncă se înregistrează în Luxemburg, 0,6%.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
romania,
forta de munca,
germania

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.