Guvernul demarează programul pilot ”Masă caldă pentru elevi”, susţinut financiar de Executiv

Postat la 26 octombrie 2016 121 afişări

Guvernul demarează programul pilot ”Masă caldă pentru elevi”, susţinut financiar de Executiv

Programul pilot ”Masă caldă pentru elevi” va fi adoptat de Guvern, în şedinţa de miercuri, a anunţat în debutul şedinţei premierul Dacian Cioloş, în primă fază fiind incluse 50 de unităţi de învăţământ preuniversitar de stat.

 ”Venim cu un program pilot care să permită acordarea unei mese calde sau a unui pachet alimentar în fiecare zi la şcoală. Am ales câteva unităţi de învăţământ care sunt deocamdată în acest program pilot din zone geografice diferite, din medii sociale diferite tocmai pentru a vedea în ce fel putem face eficient acest program şi dacă după acest an şcolar 2016-2017, acest proiect pilot confirmă obiectivul este ca el să fie lărgit apoi la nivelul întregii ţări şi să combinăm cumva şi programul Fructe în şcoli cu Laptele şi Cornul în şcoli, mai adăugând nişte resurse financiare pentru a putea oferi o masă caldă în şcoli sau un pachet alimentar”, a anunţat Dacian Cioloş.

El a mai spus că Executivul susţine financiar acest program, dar a făcut apel la administraţia locală pentru sprijin.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.