Guvernul de la Chişinău, condus de Maia Sandu, a căzut în urma unei moţiuni de cenzură

Postat la 12 noiembrie 2019 48 afişări

Guvernul de la Chişinău, condus de Maia Sandu, a picat în urma unei moţiuni de cenzură, care a fost iniţiată de Partidul Socialist (PSRM), ce făcea parte din coaliţia de guvernare, informează site-ul Unimedia.

Guvernul de la Chişinău, condus de Maia Sandu, a căzut în urma unei moţiuni de cenzură

Deputaţii PSRM şi Partidul Democrat (PD) au votat pentru susţinerea moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Maia Sandu. Astfel, actualul Executiv a fost demis cu votul a 63 de deputaţi. Partidul Şor s-a abţinut.

„În iunie pe întuneric, cu frică, unii au decis în ultima clipă să meargă împotriva lui Plahotniuc, iar astăzi, pe lumină, mergeţi împotriva unui Guvern al poporului. Refuzăm să fim părtaşi într-un joc, în care partenerii de coaliţie încearcă să captureze statul. Aveţi de luat o decizie, pentru care veţi răspunde în faţa propriilor alegători”, a declarat Maia Sandu, premierul dermis al Republicii Moldova.

”Noi ştiam ce facem şi am mers în această guvernare ca să scăpăm de ciumă. Noi ştima unde mergem, dar am creat o majoritate parlamentară să salvăm oamenii de sărăcie şi tiranie, iar voi vreţi să vă salvaţi averile. Cei speriaţi sunt mai mulţi, caută să facă înţelegeri pe la spate şi vor să scape de noi, când au văzut că noi nu ne vindem, am adus bani în ţară, am deschis uşile către UE şi am decis să facem viaţa oamenilor mai bună. Unde s-a mai văzut democraţi, care să voteze împotriva democraţiei şi socialişti care să voteze împotriva ajutorului social”, a completat Sandu, co-lider al Blocului ACUM (pro-european).

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.