Guvernul alocă peste 300 milioane de euro ca sprijin pentru sectorul zootehnic

Postat la 27 mai 2016 59 afişări

Guvernul alocă peste 300 milioane de euro ca sprijin pentru sectorul zootehnic

Guvernul a aprobat vineri fondurile necesare pentru efectuarea de plăţi pentru ajutoare în agricultură în valoare de peste 300 milioane de euro, destinate sectorului zootehnic.

Este vorba de plafoanele alocate ajutoarelor naţionale tranzitorii şi schemelor de sprijin cuplat, în sectorul zootehnic, şi de stabiliera cuantumului acestora pentru plăţile aferente anului 2015.

Ajutoarele naţionale tranzitorii pentru speciile bovine şi ovine/caprine, care se acordă pentru anul de plată 2015, au un plafon de 203,15 milioane euro, care se asigură de la bugetul de stat prin bugetul aprobat Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale pe anul 2016.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/guvernul-aloca-peste-300-milioane-de-euro-ca-sprijin-pentru-sectorul-zootehnic-15383317
15383317
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.