Guvernul a amânat discuţiile asupra hotărârii care prevede plafonarea preţului la gaze / Orban, despre măsură: O prostie. Un populism ieftin al PSD

Postat la 19 iulie 2018 27 afişări

Executivul a amânat, în şedinţa de joi, discuţiilor pe marginea proiectul de hotărâre propus de Ministerul Finanţelor care prevede reducerea preţului gazului până la maxim 55 lei/MWh de la producători, urmată de plafonarea lui până la 30 iunie 2021. Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că măsura este „un populism ieftin care se va întoarce împotriva cetăţenilor şi împotriva economiei”.

Guvernul a amânat discuţiile asupra hotărârii care prevede plafonarea preţului la gaze / Orban, despre măsură: O prostie. Un populism ieftin al PSD

„A fost amânată discuţia din Guvern. (...) Nu a existat o discuţie privind un act normativ”, a declarat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Nelu Barbu, la finalul şedinţei Executivului.

Anterior ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a anunţat că în şedinţa de joi a Guvernului va fi o primă lectură a proiectul de hotărâre care prevede ca preţul maxim de vânzare a gazelor naturale din producţia internă la producători, până la data de 30 iunie 2021, să fie de 55 lei/Mwh.

Teodorovici a adăugat că proiectul nu va fi adoptat în şedinţa de joi a Executivului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
psd,
ludovic orban,
ministerul finantelor,
pnl,
barbu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.