Guardian Glass adaugă o linie de producţie de sticlă laminată în cadrul fabricii sale din Oroshaza, Ungaria

Autor: Georgiana Călin Postat la 16 martie 2017 292 afişări

Pentru a susţine creşterea cererii de sticlă laminată din Europa, Guardian Glass adaugă o nouă linie de producţie de sticlă laminată în cadrul fabricii sale din Oroshaza, Ungaria.

Guardian Glass adaugă o linie de producţie de sticlă laminată în cadrul fabricii sale din Oroshaza, Ungaria

Noua linie va produce sticlă laminată standard şi peliculizată, precum şi produse speciale, cum ar fi sticla laminată cu folie acustică, cu folie colorată şi grosimi mari.

„Fabrica din Oroshaza dispune deja de o linie de producţie a sticlei peliculizate şi, prin urmare, inaugurarea unei linii de sticlă laminată ne va permite, de asemenea, să le oferim clienţilor noştri un pachet optim de produse pentru segmentele rezidenţial şi comercial, incluzând un nivel redus de emisivitate, control solar şi alte produse specializate din sticlă peliculizată laminată specială, precum sticla anti-reflexivă Guardian Clarity,“ a declarat Guus Boekhoudt, vice-preşedinte Guardian Glass Europe şi director general Guardian Europe.

De asemenea, noua linie este continuarea logică a unei schimbări iniţiate în cadrul fabricii de către Guardian Glass în 2016, de trecere de la producţia standard de sticlă float clear la cea a alternativei produse de Guardian, cu un nivel mai ridicat de transmisie a luminii, Guardian ExtraClear®, pentru mai multă lumină naturală în clădiri. Se preconizează ca începerea producţiei de sticlă laminată să aibă loc în T1, 2018.

Ca rezultat al acestor schimbări şi ca răspuns la tendinţele continue de pe piaţă şi a îmbunătăţirilor ulterioare din tehnologia de fabricare a  oglinzilor, Guardian Glass a decis să întrerupă producţia de oglinda la Oroshaza. La sfârşitul lunii martie 2017, linia de oglinda îşi va înceta producţia. Totuşi, Guardian Glass îşi va deservi în continuare clienţii din Europa, cu sticla pentru oglinzi UltraMirror™ fără plumb şi cupru, produsă la fabrica sa Dudelange din Luxemburg.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ungaria,
luxemburg

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.