GSK va elimina plăţile acordate medicilor pentru congrese şi pentru a vorbi despre produsele sale

Postat la 17 decembrie 2013 59 afişări

Grupul farmaceutic GSK va elimina plăţile acordate medicilor pentru a vorbi despre produsele sale şi pentru participarea acestora la congrese medicale, decizia fiind parte a unui program global care presupune şi eliminarea ţintelor individiuale de vânzări pentru angajaţii din acest departament.

GSK va elimina plăţile acordate medicilor pentru congrese şi pentru a vorbi despre produsele sale

 "La nivel global, compania demarează un nou program de recompensare a forţei de vânzări, înlăturând complet obiectivele individuale de vânzări. România a făcut deja un pas în acest sens: pe piaţa locală, GSK a eliminat target-urile individuale de vânzări la începutul anului 2013. Tot acum va începe şi un proiect prin care vor fi stopate plăţile către profesioniştii din domeniul sănătăţii pentru angajamentele acestora ca vorbitori şi pentru participarea la conferinţe şi congrese medicale, în România acest proces urmând să fie demarat în 2014", se arată într-un comunicat al GSK România.

Astfel, angajaţii GSK România sunt recompensaţi în funcţie de cunoştinţele lor specializate, de calitatea serviciilor şi în funcţie de performanţa GSK. Acest nou sistem de recompensare va fi activ în toate ţările în care GSK operează, până la începutul lui 2015.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/gsk-va-elimina-platile-acordate-medicilor-pentru-congrese-si-pentru-a-vorbi-despre-produsele-sale-11783836
11783836
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.