Grupul petrolier MOL îşi face sediu cât un mall, pe malul Dunării

Postat la 02 octombrie 2017 573 afişări

Grupul MOL anunţă, într-un comunicat transmis luni, decizia de a-şi muta sediul până în 2021 în MOL Campus, care va deveni noul sediu central al companiei, cu o suprafaţă de 83.000 mp şi o înălţime de 120 de metri. Pentru comparaţie, mall-urile din România au suprafeţe mai mici de 50.000 mp.

Grupul petrolier MOL îşi face sediu cât un mall, pe malul Dunării

„Proiectul, care include un turn de 120 de metri înălţime, va găzdui circa 2.500 de angajaţi şi va fi amplasat pe malul Dunării, în partea de sud a Budapestei, aproape de clădirea unde se află în prezent sediul central al Grupului. Designul reflectă liniile de dezvoltare incluse în Strategia 2030 care poziţionează Grupul MOL ca un vector al schimbării în regiunea Europei Centrale şi de Est. Totodată, MOL Campus va contribui la redefinirea experienţei pe care o au angajaţii la locul de muncă”, se arată în comunicatul producătorului de carburanţi.

„Noul sediu va fi un spaţiu de lucru inspiraţional pentru angajaţii MOL, dotat cu facilităţi moderne şi tehnologii de vârf, dar şi cu un design care ţine cont de cele mai noi tendinţe din arhitectură”, se mai arată în comunicat.

Citeşte continuarea pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mol,
sediu,
grup,
mall,
dunare,
comunicat,
inaltime,
angajati,
anunt

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.