Grupul Orange vorbeşte despre achiziţia Telekom România: Explorăm oportunităţile care există pentru a deveni un jucător fix/mobil de top în Europa

Postat la 10 septembrie 2019 249 afişări

Grupul Orange vorbeşte despre achiziţia Telekom România: Explorăm oportunităţile care există pentru a deveni un jucător fix/mobil de top în Europa

Grupul Orange, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa globală de comunicaţii, „explorează“ toate „oportunităţile existente“ de a deveni un furnizor de servicii fixe şi mobile pe toate pieţele pe care activează în Europa, inclusiv în România.

„Ambiţia grupului Orange rămâne concentrată pe a fi un operator de top de servicii convergente fixe şi mobile în Europa, astfel că explorăm oportunităţile care există pe pieţele în care operăm pentru a ne atinge obiectivele din această strategie“, au declarat pentru ZF reprezentanţii grupului Orange, ca răspuns la întrebările privind stadiul discuţiilor privind achiziţia operaţiunilor fixe ale grupului Telekom România.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
grup,
orange,
europa,
romania

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.