Grupul Editorial Art se asociază cu grupul editorial Klett şi lansează Editura Art Klett, cu profi educaţional

Autor: Florin Casota Postat la 28 iunie 2017 214 afişări

După mai bine de 16 ani de existenţă, Grupul Editorial Art face pasul către o dezvoltare internaţională, prin asocierea cu un nume major al cărţii educaţionale: Grupul Editorial Klett din Germania. Cele două grupuri editoriale vor dezvolta o nouă entitate, o editură dedicată exclusiv cărţii cu profil educaţional din România: ART KLETT.

Grupul Editorial Art se asociază cu grupul editorial Klett şi lansează Editura Art Klett, cu profi educaţional

Înfiinţată în anul 1897 la Stuttgart, Ernst Klett Verlag este o editură germană de tradiţie care s-a extins pe mai multe pieţe internaţionale.

În ultimii ani, Grupul Editorial Art a colaborat pe zona educaţională cu cei mai buni profesori din ţară şi a lansat branduri de auxiliare didactice, precum Clubul Matematicienilor sau Caietul intelligent.

”Subfinanţarea, intervenţia politicului, lipsa accesului la formare europeană sunt factori care au afectat constant învăţământul românesc, aşa încât cadrele didactice, părinţii şi elevii au nevoie de un partener de nădejde în educaţie. În plus, cum tinerele generaţii îşi desăvârşesc educaţia în Europa, o educaţie cu metode, tehnici şi materiale de nivel european, construită de data aceasta în România, nu poate fi decât un eveniment de bun augur pentru viitorul nostru, al tuturor”, se arată într-un comunicat al grupului Art.

Grupul Editorial ART, înfiinţat în 2001, a dezvoltat patru imprinturi majore dedicate unor categorii de public diferite şi un segment dedicat cărţii cu profil educaţional: Editura Arthur, Editura YoungArt, Editura Paladin, Editura Art şi Art Educaţional.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.