Grupul City Grill, afaceri de 37,7 milioane de euro în 2018

Autor: Andra Stroe Postat la 22 ianuarie 2019 49 afişări

Grupul City Grill a ajuns în 2018 la o cifră de afaceri de 37,7 milioane de euro, înregistrând o creştere de 4 milioane de euro faţă de anul precedent.

Grupul City Grill, afaceri de 37,7 milioane de euro în 2018

Cu o creştere de 11% faţă de 2017, Grupul City Grill rămâne printer cele mai importante nume din industria HoReCa, generând o cifră de afaceri de 37,7 milioane de euro în 2018. 

Valoarea medie a bonului în anul 2018 în restaurantele din Grupul City Grill a fost de aproximativ 100 de lei, iar numărul de clienţi a înregistrat o creştere de 10% faţă de anul precedent, fiind principalul motor al evoluţiei cifrei de afaceri.

Locaţiile premium au fost şi cele mai căutate, inclusiv pentru evenimente: Caru’ cu bere, Pescăruş, Hanu’ lui Manuc şi Hanu’ Berarilor.

Pentru 2019, Grupul City Grill prognozează o creştere de cel puţin 10 procente, urmând să depăşească un nou prag financiar de 42 milioane de euro.

Extinderea Hanu’ Berarilor –Casa Soare, unde Grupul City Grill construieşte o anexă care va avea rol de sala de evenimente şi bucătărie, alături de reamenajarea interiorului restaurantului Pescăruş reprezintă proiectele majore realizate în 2018 în restaurantele existente. Valoarea investiţiilor din 2018 s-a ridicat la 2,3 milioane de euro, iar pentru 2019 sunt bugetate investiţii în valoare de 3.5 milioane de euro.

În 2018, Grupul City Grill a intensificat programul de investiţii în dezvoltarea resurselor umane, pentru limitarea efectelor deficitului major de personal din HoReCa. Proiectele principale din acest segment sunt Academia City Grill, care pregăteşte personal acreditat pentru domeniul ospitalităţii, precum şi începerea proiectului de învăţământ dual alături de liceul Mihai Bravu din Bucureşti, în cadrul căruia sunt implicaţi 60 elevi din două clase.

City Grill are peste 1350 de angajaţi în restaurantele şi cafenelele operate şi este cel mai important angajator român din industria restaurantelor. Cele mai căutate poziţii sunt cele de picoli, ospătari, bucătari şi ajutor de bucătar.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cifra de afaceri,
crestere,
grup

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.