Groupama Asigurări a înregistrat o creştere de 13,6% a primelor brute subscrise în primul semestru al anului

Autor: Ioana Matei Postat la 05 septembrie 2016 80 afişări

Groupama Asigurări a înregistrat o creştere de 13,6% a primelor brute subscrise în primul semestru al anului

Groupama Asigurări a încheiat primul semestru din 2016 cu rezultate bune, înregistrând o creştere de 13,6% a primelor brute subscrise faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, până la 434 milioane lei, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei. ”Rezultatele pozitive obţinute de Groupama Asigurări în prima jumătate a anului 2016 sunt în linie cu obiectivele noastre de creştere profitabilă şi confirmă faptul că ne îndreptăm în direcţia potrivită. Suntem unul dintre liderii pieţei din România, cu o poziţie şi un brand puternic, datorită angajamentului nostru de a oferi, celor mai importanţi parteneri ai noştri, clienţii, servicii simple şi predictibile alături de produse adaptate nevoilor lor. În continuare, având valorile noastre – solidaritate, proximitate, responsabilitate şi performanţă – ca punct de plecare, căutăm să devenim şi mai eficienţi şi să găsim metode noi care să ne facă în fiecare zi mai buni decât am fost ieri”,  a declarat François Coste, Director General al Groupama Asigurări.

Asigurările Non-Viaţă au crescut până la 416 milioane lei, cu evoluţii pozitive pe toate liniile de business, auto şi non-auto. O creştere semnificativă a fost înregistrată pe linia Sănătate şi Accidente, cu un procent de peste 30%. De menţionat este şi creşterea semnificativă, de peste 20%, înregistrată pe întreg segmentul fermierilor.   

Obiectivele care ţin de calitatea serviciilor, orientare strategică pentru companie, sunt în linie cu planul: numărul de reclamaţii este pentru al patrulea an consecutiv cel mai mic din topul asigurătorilor din România, iar gradul de satisfacţie a clienţilor înregistrează scoruri foarte bune, potrivit informaţiilor trimise de reprezentanţii companiei.

În a doua parte a anului, compania va continua să-şi concentreze eforturile înspre îndeplinirea misiunii sale: să asigure continuitatea celor mai importanţi parteneri ai săi, clienţii persoane fizice sau companii, într-un mod simplu şi predictibil. Investiţiile în inovaţie şi digitalizare se numără printre priorităţi alături de consolidarea relaţiei cu partenerii companiei, brokeri, bănci sau companii de leasing, menţinând în acelaşi timp calitatea serviciilor în toate punctele de contact cu clienţii, precum şi implicarea angajaţilor companiei. O altă zonă de focus pentru a doua jumătate a anului este dezvoltarea liniei de Asigurări de Viaţă.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.