Gropile nesemnalizate se plătesc cu închisoare. Legea, promulgată de Iohannis

Postat la 12 mai 2016 585 afişări

Gropile nesemnalizate se plătesc cu închisoare. Legea, promulgată de Iohannis

Autorităţile care nu semnalizează corespunzător gropile sau lucrările de pe drumurile publice vor plăti cu libertatea. Asta înseamnă că, dacă s-a produs un accident rutier grav din cauza unei gropi nesemnalizate, administratorul drumului riscă de la 6 luni la 3 ani de închisoare.

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat legea prin care autorităţile sunt obligate să monteze inclusiv lămpi cu lumină în zonele cu lucrări pe drumurile publice sau porţiunile de drum deteriotat.

Deşi este un proiect vechi de aproape doi ani, parlamentarii l-au adoptat doar după moartea poliţistului Bogdan Gigină. Acesta şi-a pierdut viaţa în urma unui accident din cauza unei gropi nesemnalizate corespunzător.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/gropile-nesemnalizate-se-platesc-cu-inchisoare-legea-promulgata-de-iohannis-15313069
15313069
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.