Grecia ar putea avea nevoie de un program financiar preventiv începând din august

Postat la 26 februarie 2018 30 afişări

Grecia va avea avea nevoie de măsuri de siguranţă după încheierea planului internaţional de asistenţă financiară, în august, a declarat luni Yannis Stournaras, guvernatorul Băncii centrale de la Atena, precizând că Guvernul analizează posibilitatea unui program preventiv.

Grecia ar putea avea nevoie de un program financiar preventiv începând din august

Grecia a primit asistenţă financiară în valoare de 260 de miliarde de euro începând din anul 2010, iar al treilea program internaţional de creditare expiră în august.

Guvernul de la Atena vrea să demonstreze că se descurcă singur, iar în ultima lună a reuşit să colecteze trei miliarde de euro prin emiterea de obligaţiuni. Însă unii oficiali europeni nu cred că Grecia se poate descurca fără o linie de creditare preventivă.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.