Google recrutează în Bucureşti. Care sunt condiţiile

Postat la 18 octombrie 2018 46 afişări

Google recrutează pentru internship-uri de 6 luni, în mai multe locaţii din lume, printre care şi Bucureştiul, arată platforma careers.google.com

Google recrutează în Bucureşti. Care sunt condiţiile

Cerinţele minime pentru aplicare sunt ca aplicantul să fie în penutlimul an de stiudiu de licenţă sau master. Sunt considerate avanataje experienţele anterior în domeniul vânzărilor, reclamelor, consultanţei, relaţii clienţi, marketing sau zone apropiate.

„Ideea Gmail a veni de la un singur <<googler>>. Acum platforma are pesre 425 de milioane de utilizatori. La Google, fiecare <<googler>> poate avea un impact uriaş, şi nu este diferit pentru  cei care se află în internship – aceştia sunt actorii-cheie în inovaţie”, scriu reprezentanţii companiei pe platforma citată.

Responsabilităţile şi detaliile proiectului vor fi comunicate de către companie, bazându-se pe istoricul educaţional al candidatului, pe interesele şi calităţile acestuia.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.