Google extinde un serviciu important în alte 38 de ţări, printre care şi România

Postat la 25 mai 2018 111 afişări

Family Link oferă părinţilor posibilitatea de a seta conturi Google pentru toţi membrii familiei, posesori de dispozitive Android (minim versiunea 7.0), cu posibilitatea de a controla ce fel de aplicaţii pot fi instalate din Google Play Store, limita timpul de utilizare al telefonului mobil şi verifica activităţile desfăşurate.

Google extinde un serviciu important în alte 38 de ţări, printre care şi România

Spre exemplu, părinţii pot seta o limită de timp pentru utilizarea telefoanelor inteligente, personalizată pentru fiecare membru al familiei. Serviciul pune la dispoziţie date statistice privind timpul de utilizare zilnic şi lunar al fiecărei aplicaţii instalate, precum şi posibilitatea de a bloca de la distanţă folosirea dispozitivului.

Citiţi mai multe pe go4it.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.