Globalworth dezvoltă noul sediu din Bucureşti al Groupe Renault Romania: Este cea mai mare tranzacţie de leasing înregistrată pe piaţa de birouri din Bucureşti

Postat la 12 iulie 2017 1268 afişări

Globalworth Real Estate Investments Ltd., liderul industriei de clădiri de birouri din România, anunţă achiziţia unui teren de 57.000 mp deţinut anterior de Coca-Cola HBC Romania şi dezvoltarea noului sediu al Groupe Renault Romania din Bucureşti de către Elgan Offices SRL, o companie deţinută în mod egal de Globalworth şi Elgan Group (reprezentată de Simon Roth).

Globalworth dezvoltă noul sediu din Bucureşti al Groupe Renault Romania: Este cea mai mare tranzacţie de leasing înregistrată pe piaţa de birouri din Bucureşti

În urma finalizării proiectului (prevăzută pentru primul trimestru al anului 2019), Groupe Renault va ocupa întregul spaţiu dezvoltat, care se va întinde pe o suprafaţă de peste 47.000 mp, pe o perioadă de cel puţin 11 ani. Aceasta este cea mai mare tranzacţie de leasing înregistrată vreodată pe piaţa de birouri din Bucureşti.

Proiectul este în concordanţă cu obiectivele strategice al companiei, de a investi în clădiri premium care, datorită chiriaşilor de renume, produc fluxuri numerare pe termen lung şi de a îndeplini cele mai înalte standarde de calitate, eficienţă energetică şi de protecţie a mediului.

Noul sediu al Groupe Renault se va afla în vestul Bucureştiului, în proximitatea staţiei de metrou Preciziei şi marchează prima investiţie a Globalworth în acest subsegment dinamic al pieţei de birouri din Bucureşti, aflat într-o creştere rapidă.

Acesta este al doilea proiect de închiriere încheiat între Globalworth şi Groupe Renault România, urmând achiziţiei principalei facilitaţi de distribuţie a Dacia, din apropierea fabricii de la Mioveni, finalizată recent. Ca urmare a acestei tranzacţii, Groupe Renault România va deveni cel mai mare chiriaş al Globalworth.

Noul nostru sediu unic din Bucureşti are deja un nume, ales de angajaţii noştri: Renault Bucharest Connected. Pentru prima oară de când Groupe Renault îşi desfăşoară activitatea în capitală, mai mult de 3.000 de angajaţi, zeci de echipe, sute de profesii se vor afla în acelaşi loc şi vor putea lucra chiar mai bine împreună.. Crearea unor spaţii de lucru colaborative, prietenoase, proximitatea faţă de mijloacele de transport în comun şi accesul facil către Centrul Tehnic Titu şi către platforma industrială de la Mioveni sunt alte obiective ale noului proiect”, explică Yves Caracatzanis, Managing Director.Groupe Renault Romania

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.