Giorgiana Hosu a fost numită adjunct la DIICOT de Tudorel Toader. La DNA nu a propus nume pentru funcţia vacantă

Postat la 14 septembrie 2018 54 afişări

Ministerul Justiţiei a publicat lista propunerilor lui Tudorel Toader pentru funcţiile vacante de conducere din cadrul Parchetului General şi din cadrul DIICOT, însă în privinţa postului liber din cadrul DNA, nu a fost făcută o propunere de numire. La DIICOT, Giorgiana Hosu a fost numită adjunct.

Giorgiana Hosu a fost numită adjunct la DIICOT de Tudorel Toader. La DNA nu a propus nume pentru funcţia vacantă

Potrivit listei publicate pe site-ul Ministerului Justiţiei, pentru Parchetul General, propunerile sunt următoarele: Antonia-Eleonora Constantin (funcţia de procuror-şef al Secţiei Judiciare), Iuliana Nedelcu (procuror-şef adjunct al Secţiei Judiciare), Florena-Esther Sterschi (procuror-şef as Secţiei de resurse umane şi documentare).

 

Aceeaşi sursă arată că Elena Giorgiana Hosu va fi procurorul-şef adjunct al DIICOT.

 

Procurorul Giorgiana Hosu are peste 20 de ani vechime, ea activând ca adjunct al DIICOT în perioada 2013-2015, după ce, anterior a condus vreme de cinci ani Serviciul de combatere a macrocriminalităţii economico-financiare al instituţiei. După ce Alina Bica şi-a dat demisia în 2015 din funcţia de procuror-şef al instituţiei, Giorgiana Hosu a preluat interimatul instituţiei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
diicot,
adjunct,
numire,
dna,
propunere,
refuz,
toader,
vacanta,
functie,
nume

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.