Gică Popescu a demisionat din funcţia pe care o ocupa în Comitetul de Organizare al CM 2030

Postat la 12 aprilie 2019 81 afişări

Gică Popescu (51 de ani) a demisionat din funcţia pe care o ocupa în Comitetul de Organizare al Cupei Mondiale de Fotbal din 2030.

Gică Popescu a demisionat din funcţia pe care o ocupa în Comitetul de Organizare al CM 2030

Iniţial s-a scris că totul ar fi pornit din cauza unei poze în care apare alături de Răzvan Burleanu, adversarul său numărul unu în fotbalul românesc. Căpitanul Generaţiei de Aur va rămâne cu postul de consilier onorific al Vioricăi Dăncilă, dar plecarea sa din funcţie e un pas în spate pentru şansele României de a organiza Cupa Mondială din 2030, un mare vis şi o mare lovitură pe care ar putea s-o dea Guvernul Dăncilă.

 

Gică Popescu a confirmat demisia, dar a precizat că nu are legătură cu poza în care apare alături de Burleanu: "Da, e adevărat că am demisionat din acel comitet pentru Campionatul Mondial din 2030. N-are legătură cu poza, important e că nu mai sunt acolo. Oricum, am foarte multă treabă cu organizarea Campionatului European din 2020 şi nu mai puteam face şi asta. Din fericire, lucrurile merg bine pentru EURO 2020 şi veţi vedea că vom face un turneu final reuşit", a declarat Popescu, pentru gsp.ro, completat de Burleanu: "Nu ştiu subiectul, doar dacă îmi puteţi da dumneavoastră mai multe detalii...Sunt surprins de această decizie fiindcă în primul rând nu există o comisie sau un comitet de organizare pentru Campionatul Mondial din 2030 sau pentru Campionatul European din 2028. E decizia lui, nu pot eu să comentez. A explicat de ce a făcut acest lucru? Cred că el e cel mai în măsură să vă explice de ce a luat această decizie".

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
comitet,
demisie,
functie,
gica popescu,
ocupare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.