Ghid de orientare în imobiliare: Toate apartamentele pe care le puteţi cumpăra, într-un singur loc. INFOGRAFIC cu mii de case care îşi caută clienţi

Postat la 21 septembrie 2016 130 afişări

Dacă aveaţi de gând să vă cumpăraţi o locuinţă, este bine să ştiţi asta...

Cu un program Prima casă în aşteptare şi cu bănci care se „joacă“ cu piaţa modificând de pe o zi pe alta valoarea avansului cerut pentru un credit de achiziţie a unei locuinţe, piaţa este una tot mai riscantă pentru dezvoltatori.

Peste 50.000 de apartamente au construit şi construiesc cele mai importante proiecte rezidenţiale din Capitală, potrivit datelor imobiliare.ro centralizate de Business Construct, pe o piaţă care este dominată de programul Prima casă şi influenţată puternic de către băncile care au decis să se „răzbune“ pe clienţi în urma intrării în vigoare a legii dării în plată (prin care clienţii pot „preda cheile“ locuinţei de până în 250.000 de euro dacă nu mai pot plăti ratele, pierzând însă avansul dat şi ratele plătite până în acel moment. 

Vedeţi AICI Infograficul cu toate casele care pot fi cumpărate!

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.