Gestul incredibil al unui străin. Povestea celui mai frumos bacşiş din istorie

Postat la 09 septembrie 2016 342 afişări

Gestul incredibil al unui străin. Povestea celui mai frumos bacşiş din istorie

O chelneriţă ce lucra într-un oraş mic din Statele Unite a avut parte de un gest absolut incredibil.

Era o zi obişnuită, iar femeia a luat comanda unui client. Fiind singur, străinul a iniţiat o discuţie şi a aflat că părinţii femeii sunt în Florenţa, Italia, însă ea nu a ajuns niciodată acolo. Femeia nu îşi mai văzuse părinţii de mai bine de opt ani, era divorţată şi lucra de câţiva ani la restaurant alături de fiica sa.

După ce şi-a terminat prânzul, bărbatul a achitat nota şi a plecat fără a spune nimic. Când a ridicat însă chitanţa, femeia a avut parte de surpriza vieţii ei: primise un  bacşiş de 1.000 de dolari, cu menţiunea "Pentru excursia în Italia".

La sfârşitul programului de lucru, chelneriţa a postat o fotografie a chitanţei pe mai multe reţele de socializare, scriind "s-a întâmplat exact când începeam să îmi pierd încrederea în umanitate".

La începutul lunii martie, vedeta americană Ellen Degeneresa a făcut titlurile după ce a oferit o maşină unei chelneriţe care plătise din banii ei prânzul a doi militari americani

Urmărește Business Magazin

/actualitate/gestul-incredibil-al-unui-strain-povestea-celui-mai-frumos-bacsis-din-istorie-15677502
15677502
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.