Gest nobil, făcut de o femeie care trăieşte din mila celor din jur

Postat la 08 februarie 2018 121 afişări

Gest nobil, făcut de o femeie care trăieşte din mila celor din jur. Bătrânica a găsit suma de 3.600 de lei şi i-a dat Poliţiei. Banii erau ai unei pensionare, care tocmai îşi înmormânta copilul

Gest nobil, făcut de o femeie care trăieşte din mila celor din jur

O femeie, din Brad, a făcut un gest la care nimeni nu se aştepta. Floarea Ticiu trăieşte din mila celor din jur, şi poate fi văzută frecvent în parcarea supermarketului din vecinătatea pieţei din Brad. La fel s-a întâmplat şi ieri, atunci când a găsit în faţa magazinului suma de 3.600 de lei. Nu i-a luat, cum poate ar fi făcut mulţi, ci a căutat prima maşină de poliţie, şi i-a predat pe toţi.

Banii fuseseră pierduţi de o pensionară, la intrarea în magazin. Femeia îi băgase într-o batistă şi i-a pus la piept, dar nu a mai simţit când aceştia au căzut. „În data de 07.02.2018, in jurul orei 12:00, poliţiştii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Brad, în timp ce efectuau serviciul de patrulare, au fost sesizati de către o femeie că, în faţa unei unităţi alimentare din Brad, a găsit un pachet care posibil conţine o suma de bani,scrie glasul-hd.ro

În urma verificărilor efectuate de către poliţişti, s-a stabilit că pachetul conţinea suma de 3.600 de lei şi aparţin unei femei în vârstă de 88 de ani, din comuna Vaţa de Jos. Suma de bani pierdută reprezenta un ajutor de înmormântare pentru fiul său. Banii au fost predaţi bătrânei, aceasta declarând că nu se mai aştepta să îi mai recapete vreodată, fiind foarte recunoscătoare pentru recuperarea lor poliţiştilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Pentru gestul său, femeia a fost recompensată cu 50 de lei.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.