GEST EXTRAORDINAR al lui Ion Ţiriac pentru România. Anunţul oficial a luat prin SURPRINDERE pe toată lumea

Postat la 25 iulie 2017 1236 afişări

Ion Ţiriac este decis să îşi continue investiţiile în sportul românesc. De această dată omul de afaceri e hotărât să sprijine activităţile fizice ale copiilor, doar printr-o asemenea programă la nivel naţional urmând ca sportul să progreseze, iar sănătatea să vină ca un lucru firesc.

GEST EXTRAORDINAR al lui Ion Ţiriac pentru România. Anunţul oficial a luat prin SURPRINDERE pe toată lumea

În ultimul deceniu, situaţia generală din sportul nostru a ajuns aproape de pragul minim. În timp ce în ţările civilizate există programe extrem de bine puse la punct pentru dezvoltarea copiilor, la noi se investeşte doar în măsura în care ai garanţia profitului pe termen scurt.

Ţiriac, care în trecut a sprijinit de nenumărate ori sportul de performanţă, vrea să construiască un campus sportiv universitar, după modelul american. În plus, el doreşte să îi sprijine pe cei mici. Nu neapărat pentru a face performanţă în sport, ci pentru că prin intermediul activităţilor fizice ai garanţia că aceştia vor creşte armonios şi vor sta departe de alte pericole.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.