George Simion, în Parlament: unde s-a ascuns Florin Cîţu, unde s-a ascuns micuţul

Autor: Petru Mazilu Postat la 25 noiembrie 2021 81 afişări

Liderul AUR, George Simion, a criticat în Parlament formarea alianţei de guvernare PNL-PSD-UDMR. Unde s-a ascuns Florin Cîţu, unde s-a ascuns micuţul, s-a întrebat Simion de la microfonul Parlamentului, în condiţiile în care preşedintele PNL a lipsit de la discursurile parlamentarilor.

George Simion, în Parlament: unde s-a ascuns Florin Cîţu, unde s-a ascuns micuţul

Declaraţiile au fost făcute joi la Parlament.

„Unde s-a ascuns Florin Cîţu, unde s-a ascuns micuţul, poate e cu preşedintele Klaus Iohannis”, a ironizat Simion lipsa liderului PNL de la şedinţa din Parlament.

George Simion a ironizat şi greşelile făcute în timpul audierilor de miniştrii propuşi în guvernul Ciucă.

„Am văzut cum se împart portofelele şi inelele în acest guvern... s-au inventat portofolii noi ca să ajungă la toată lumea... Am văzut că aţi luat şi banii mortului... Dacă vă bateţi joc şi luaţi banii de pe pieptul poporului, nu văd o căsnicie frumoasă”, a mai spus Simion.

Copreşedintele AUR a mai spus că partidul pe care îl reprezintă vrea alegeri anticipte la primăvară şi că până atunci va face opoziţie faţă de „dictatura lui Klaus Iohannis”.

„Dacă vă pasă de poporul român, votaţi pentru suspendarea lui Iohannis”, le-a transmis liderul AUR parlamentarilor.

Declaraţiile au fost făcute în timpul dezbaterilor parlamentare. În cadrul acestora, guvernul Ciucă solicită votul de învestire din partea parlamentarilor.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
george simion,
florin cîţu,
parlament

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.