General Electric vrea să preia Alstom într-o tranzacţie de 13 miliarde dolari

Postat la 24 aprilie 2014 34 afişări

Grupul american General Electric (GE) discută preluarea companiei franceze Alstom într-o tranzacţie de 13 miliarde dolari, au declarat pentru Bloomberg surse apropiate situaţiei.

General Electric vrea să preia Alstom într-o tranzacţie de 13 miliarde dolari

 GE, unul dintre cele mai mari conglomerate industriale la nivel global, a acumulat rezerve de 57 miliarde dolari în afara Statelor Unite, pe care intenţionează să le utilizeze pentru a finanţa preluarea Alstom, potrivit Bloomberg.

Alstom este unul dintre cei mai mari jucători în industria grea europeană, producând numeroase echipamente şi instalaţii, de la trenuri la centrale electrice.

Acordul între GE şi Alstom, producătorul trenurilor TGV, ar putea fi anunţat încă din această săptămână, potrivit surselor citate.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/general-electric-vrea-sa-preia-alstom-intr-o-tranzactie-de-13-miliarde-dolari-12516070
12516070
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.