Gazzetta dello Sport: Pennetta nu a avut nicio şansă în meciul cu Halep

Autor: Luminita Turcu Postat la 25 octombrie 2015 162 afişări

Presa internaţională laudă prestaţia Simonei Halep în primul meci de la Turneul Campioanelor, subliniind faptul că numărul 2 mondial s-a impus fără drept de apel, scor 6-0, 6-3, şi nu i-a lăsat nicio şansă italiencei Flaviei Pennetta.

"Pennetta nu a avut nicio şansă în meciul cu Simona Halep, care s-a impus fără drept de apel, duminică, în debutul Turneului Campioanelor. Românca s-a impus în primul set în jumătate de oră, scor 6-0. Flavia a încercat să revină în setul doi, dar a cedat mental şi în final s-a predat", a scris Gazzetta dello Sport.

Site-ul italian www.ubitennis.com subliniază dominaţia româncei în meciul cu Pennetta, după ce la US Open italianca a câştigat. "Însă duminică a fost o cu totul altă poveste. Românca a fost sigură pe ea, iar Flavia nervoasă nu a avut nicio şansă. O regină a căzut, trăiască regina", notează sursa menţionată.

Şi L'Equipe scrie că Simona Halep nu i-a lăsat nicio şansă Flaviei Pennetta. "Românca, a cărei formă nu o ştiam exact având în vedere că a avut turnee marcate de accidentări, a fost expeditivă (6-0, 6-3) şi a preluat conducerea grupei roşii în aşteptarea meciului dintre Maria Şarapova şi Agnieszka Radwanska", scrie sursa citată.

"Halep a câştigat primul ei meci la Singapore şi a obţinut o răzbunare rapidă împotriva celei care a învins-o la US Open", scrie wtatennis.com.

Şi presa spaniolă notează că Halep a fost de neoprit şi i-a aplicat o înfrângere dură Flaviei Pennetta, într-un meci în care italianca a părut "sufocată" de importanţa turneului la care participă, iar românca a revenit la cea mai bună versiune a ei.

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, a învins-o, cu scorul de 6-0, 6-3, pe italianca Flavia Pennetta, locul 8 WTA, în primul meci de la Turneul Campioanelor, care a avut loc, duminică, la Singapore.

Partida a durat o oră şi 11 minute.

În a doua partidă din etapa I a Grupei Roşii se vor întâlni, tot duminică, de la ora 13.30, rusoaica Maria Şarapova, locul 3 WTA şi poloneza Agnieszka Radwanska, locul 6 WTA.

Luni, sunt programate meciuri din Grupa Albă.

Halep va juca marţi următoarea partidă la acest turneu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
TENIS,
HALEP,
PRESĂ
/actualitate/gazzetta-dello-sport-pennetta-nu-a-avut-nicio-sansa-in-meciul-cu-halep-14861347
14861347
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.