Gafă la CNN: Vladimir Putin, prezentat drept adevăratul terorist SI cunoscut ca "John Jihadistul" - VIDEO

Autor: Irina Tacu Postat la 27 februarie 2015 75 afişări

Postul american de televiziune CNN a făcut o gafă joi, când a afişat pe ecran fotografia preşedintelui rus Vladimir Putin în timpul ştirii în care se anunţa dezvăluirea identităţii teroristului SI cunoscut ca "John Jihadistul".

Incidentul a avut loc în timpul unui jurnal de ştiri de joi seară, după ce identitatea teroristului grupării Stat Islamic a fost dezvăluită şi toate canalele principale de televiziune încercau să transmită ştirea cât mai repede, scrie The Epoch Times.

Totuşi, o aparentă problemă tehnică a canalului american a dus la afişarea fotografiei lui Vladimir Putin în locul celei cu extremistul grupării teroriste.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vladimir putin,
rusia,
stat islamic,
terorist,
cnn,
tv,
gafa,
video
/actualitate/gafa-la-cnn-vladimir-putin-prezentat-drept-adevaratul-terorist-si-cunoscut-ca-john-jihadistul-video-13903754
13903754
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.