Gabriela Firea, despre noile autobuze: Nu este adevărat că sunt defecte. Unul singur a avut probleme

Postat la 03 decembrie 2018 118 afişări

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat, luni, că cele 30 de autobuze nou introduse în traficul din Bucureşti nu sunt defecte, ci unul singur a avut, sâmbătă, o problemă „care a fost remediată pe loc”.

Gabriela Firea, despre noile autobuze: Nu este adevărat că sunt defecte. Unul singur a avut probleme

„Nu se confirmă ştirea potrivit căreia toate autobuzele achiziţionate şi sunt acum în trafic sunt defecte, este o ştire falsă. A fost o singură situaţie, o singură defecţiune, din cele 30 de autobuze care au intrat în trafic la 1 decembrie. Un singur caz se confirmă, care a fost remediat în aceeaşi zi, pe loc. Mentenanţa este asigurată 8 ani de zile de câştigătorul licitaţiei, dar verificările zilnice şi reparaţiile curente se realizează de angajaţii STB”, a declarat Gabriela Firea.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
autobuze,
refuz,
probleme,
bucuresti

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.