Fuziunea a două mari companii de telecomunicaţii, consiliată de fostul manager de campanie a lui Trump

Autor: Bianca Ciocotisan Postat la 27 mai 2018 83 afişări

T-Mobile anunţă că fostul manager de campanie electorală a lui Trump, Corey Lewandowski, îl consiliază cu privire la fuziunea de 26 de miliarde de dolari cu Sprint Corp, relatează Reuters.

T-Mobile SUA a anunţat că este consiliat, cu privire la propunerea de fuziune de 26 de miliarde de dolari cu Sprint Corp, de o firmă de lobby, al cărei personal include mai mulţi membri ai echipei electorale ale preşedintelui Donald Trump, cum ar fi fostul manager de campanie, Corey Lewandowski.

Lewandowski se numără printre cei care consiliază compania de telefonie mobilă T-Mobile în ceea ce priveşte afacerea cu Sprint, deoarece există probabilitatea să fie un proces dificil de revizuire a reglementărilor, a declarat T-Mobile într-o declaraţie săptămâna trecută, citat de Reuters.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
TRUMP,
T MOBILE,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.