FURTUNI şi viscol în Statele Unite: Şase oameni au murit, iar mii de curse aeriene au fost anulate

Autor: Mihai Draghici Postat la 03 martie 2018 53 afişări

Cel puţin şase persoane au murit în urma intemperiilor produse pe Coasta de Est a Statelor Unite, mii de curse aeriene fiind anulate din cauza rafalelor de vânt care au depăşit 130 de km/h, relatează cotidianul The Washington Post.

Numeroşi copaci au fost doborâţi de vânt în statele New York, Massachusetts, Rhode Island, Maryland, Connecticut şi Virginia. Cel puţin şase persoane, cu vârste cuprinse între şase şi 72 de ani, au murit, iar numeroase altele au fost rănite din cauza intemperiilor.

Din cauza furtunilor şi viscolului, cel puţin 3.200 de curse aeriene au fost anulate, în principal în zonele Washington, Boston şi New York.

Pasagerii şi piloţii unui avion care a aterizat pe Aeroportul Dulles din Washington s-au simţit foarte rău din cauza turbulenţelor, a comunicat Administraţia Federală pentru Aviaţie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SUA,
INTEMPERII,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.