Freshome, site-ul fondat de românul Cristian Mihai Micle, vândut către Soda.com

Autor: Florin Casota Postat la 09 februarie 2016 1116 afişări

Freshome, site-ul fondat de românul Cristian Mihai Micle, vândut către Soda.com

Freshome,unul dintre cele mai influente site-uri de design şi amenajări interioare, a fost vândut către Soda.com pentru o sumă nespecificată.

Huffington Post, Forbes, CNET sau Yahoo News sunt câteva dintre publicaţiile internaţionale care folosesc site-ul de design interior al lui Mihai Cristian Micle, Freshome.com, drept sursă de inspiraţie pentru articolele cu teme din design şi arhitectură, scria Business Magazin în 2014.

Lui Micle ideea i-a venit în anul 2007, când, în timp ce era student la Facultatea de Telecomunicaţii în Timişoara, a început să se gândească la construirea casei de vis.

„A fost momentul ideal pentru un exit din punctul meu de vedere. Un moment mult aşteptat dupa ce tot am refuzat oferte de achiziţie în ultimii ani. Iar referitor la ofertă, anul acesta am primit o ofertă pe care mi-a fost greu sa o refuz“, a declarat Cristian Mihai Micle pentru start-up.ro.

Soda.com mai are în portofoliu site-urile reviews.com şi thesimpledollar.com

Freshome are peste 1.5 milioane de fani pe Facebook. Puteţi citi povestea lui Cristian Mihai Micle aici

Urmărește Business Magazin

/actualitate/freshome-site-ul-fondat-de-romanul-cristian-mihai-micle-vandut-catre-soda-com-15058126
15058126
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.