Fraţii Pavăl, proprietarii Dedeman, la un pas să finalizeze cea mai nouă lovitură

Postat la 08 martie 2018 589 afişări

Consiliul Concurenţei analizează preluarea companiilor Cemacon şi Cemacon Real Estate de către PIF Industrial S.R.L şi Dedeman, firme care fac parte din acelaşi grup.

Fraţii Pavăl, proprietarii Dedeman, la un pas să finalizeze cea mai nouă lovitură

PIF Industrial  are ca obiect de activitate acordarea de consultanţă pentru afaceri şi management. Obiectul de activitate al Dedeman îl reprezintă comerţul cu amănuntul al articolelor de fierărie, al articolelor din sticlă şi al celor pentru vopsit, în magazine specializate.

 

Cemacon S.A. este producător de cărămizi, ţigle şi alte produse pentru construcţii din argilă arsă, iar Cemacon Real Estate se ocupă de cumpărarea şi vânzarea de bunuri imobiliare proprii.

 

Consiliul Concurenţei va evalua tranzacţie pentru a stabili compatibilitatea  cu un mediu concurenţial normal.

 

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.