Fratele vitreg al cântăreţei Jennifer Hudson, arestat pentru înjunghierea unui bărbat

Autor: Florin Badescu Postat la 20 august 2014 38 afişări

Fratele vitreg al cântăreţei şi actriţei americane Jennifer Hudson a fost arestat şi încarcerat după ce a înjunghiat în zona feţei un bărbat care ar fi avut o relaţie cu fosta lui soţie.

Steven Simpson se află în prezent în custodia poliţiei americane din Paw Paw, un oraş din statul Michigan. El va fi pus oficial sub acuzare şi va fi judecat pentru încălcarea proprietăţii private şi pentru tentativă de crimă, informează tmz.com.

Incidentul seamănă cu o altă tragedie care s-a produs în familia Hudson. William Balfour, fostul iubit al Juliei, sora cântăreţei Jennifer Hudson, a fost condamnat la închisoare pe viaţă - după ce a comis un triplu asasinat în 2008 - de Tribunalul din Chicago, care l-a găsit vinovat de asasinarea mamei, a fratelui şi a nepotului artistei americane, în urma unui acces de furie cauzat de gelozie.

Traficant ocazional de droguri, el a fost acuzat că a acţionat astfel pentru a se răzbuna pe soţia lui, Julia, care ceruse divorţul.

Această tragedie care a lovit familia actriţei şi cântăreţei, care locuia în sudul oraşului Chicago, a avut loc la mai puţin de doi ani după ce Jennifer Hudson, care a devenit celebră după participarea la emisiunea "American Idol", a obţinut premiul Oscar graţie prestaţiei sale din musicalul "Dreamgirls".

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
JENNIFER HUDSON,
FRATE VITREG,
ÎNJUNGHIERE
/actualitate/fratele-vitreg-al-cantaretei-jennifer-hudson-arestat-pentru-injunghierea-unui-barbat-13119052
13119052
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.