Fratele atacatorului din Las Vegas RUPE tăcerea după cel mai sângeros atac armat din istoria SUA

Postat la 03 octombrie 2017 4301 afişări

Revendicarea de către organizaţia teroristă Stat Islamic a atacului armat din Las Vegas, în urma căruia cel puţin 59 de oameni au murit, este lipsită de fundament, a declarat luni fratele suspectului, care a dezminţit implicarea lui Stephen Paddock într-o astfel de organizaţie, relatează Reuters.

Fratele atacatorului din Las Vegas RUPE tăcerea după cel mai sângeros atac armat din istoria SUA

Eric Paddock le-a spus reporterilor că fratele său "nu are nimic de-a face cu nicio organizaţie politică, nicio organizaţie religioasă, nici cu supremaţiştii albi, cu nimic, din ce ştiu".

Eric Paddock a mai precizat că nu a mai vorbit cu fratele său în ultimele şase luni, iar ultimul schimb de mesaje pe telefon cu Stephen a fost după uraganul Irma. Stephen Paddock a fost descris ca un multimilionar liniştit, cu afaceri şi proprietăţi şi care era pasionat de jocuri de noroc.

"Nicio afiliere, nicio religie, nicio politică. Niciodata nu i-a păsat de chestiile astea. E un tip care avea bani. Pleca în croaziere şi paria. Îmi amintesc că am primit o fotografie în care îmi arăta că a câştigat 40.000 de dolari la un automat pentru jocuri de noroc. Avea o avere substanţială. Îmi spunea când câştiga. Se plângea când pierdea. Nu mi-a spus niciodată că a pierdut 4 milioane de dolari sau ceva de genul ăsta. Cred că mi-ar fi spus acest lucru", a spus Eric Paddock.

Citeşte continuarea pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.