FOTO | Halep şi Radwanska, două mari rivale, surprinse într-o ipostază mai puţin obişnuită la Eastbourne

Autor: Alexandru Tăcină Postat la 25 iunie 2017 628 afişări

Simona Halep şi Agnieszka Radwanska, două jucătoare care au dezvoltat o rivalitate extraordinară în ultimii ani, au oferit o imagine "altfel" înaintea turneului de la Eastbourne (Marea Britanie).

Halep şi Radwanska s-au înfruntat de nu mai puţin de 10 ori în circuitul profesionist, şi se pare că meciurile jucate una împotriva celeilalte le-au apropiat! Simona şi "Aga" au decis să nu mai fie veşnic adversare, aşa că au devenit partenere de antrenament la Eastbourne.

După meciul amical, Simona s-a fotografiat alături de Agnieszka, iar jucătoarea din Polonia a urcat imaginea pe Facebook, spunând: "Salutări de la Eastbourne! E foarte frumos să joc din nou pe iarbă".

Halep s-ar putea întâlni din nou cu Radwanska, jucătoare cu care se află la egalitate în meciurile directe, scor 5-5, chiar săptămâna viitoare. Turneul de la Eastbourne, în care tenismenele importante îşi fac încălzirea pentru Wimbledon, se desfăşoară între 25 iunie şi 1 iulie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
simona halep radwanska

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.