FOTO Furie în social media: Melania Trump pe coperta Vanity Fair Mexic învârte bijuteriile cu furculiţa

Autor: Departamentul Cultură Life Postat la 28 ianuarie 2017 1596 afişări

Vanity Fair ediţia mexicană publică pe prima sa pagină fotografia primei doamne a Statelor Unite. Fotografia este reluată din revista GQ, din aprilie 2016, şi reprezintă o Melania Trump care învârte cu o furculiţă bijuteriile, precum spaghetti.

Social media mexicană a izbucnit furios, în contextul conflictului deschis dintre preşedintele SUA Trump şi oficialităţile mexicane privind ridicarea unui zid între SUA şi Mexic, menit să stopeze migraţia ilegală, relatează The Telegraph.

Redacţia Vanity Fair s-a delimitat de orice tip de injurii. Fotografia este considerată o gafă în condiţiile politice date, dar şi datorită opulenţei afişate, într-o ţară în care jumătate din populaţie este săracă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
MELANIE TRUMP,
VANITY FAIR MEXIC,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.