Fostul preşedinte al ANOFM Silviu Bian, condamnat definitiv la şase ani de închisoare

Postat la 10 aprilie 2014 44 afişări

Fostul preşedinte al Agenţiei Naţionale de Ocupare a Forţei de Muncă (ANOFM) Silviu Bian a fost condamnat definitiv la şase ani de închisoare cu executare, pentru luare de mită, printr-o decizie luată joi de instanţa supremă.

Fostul preşedinte al ANOFM Silviu Bian, condamnat definitiv la şase ani de închisoare

 Înalta Curte de Casaţie Justiţie a menţinut astfel condamnarea dată lui Bian, în iunie 2013, de Curtea de Apel Bucureşti.

La fondul procesului, Bian a fost condamnat de Tribunalul Capitalei, în mai 2012, la nouă ani de închisoare.

În 9 noiembrie 2011, procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie l-au trimis în judecată pe Silviu Bian, pentru luare de mită, în formă continuată. Alături de el au fost deferiţi justiţiei Cristache Ristea, fost director executiv al Centrului de Formare Profesională a Personalului ANOFM, şi Alexandra Maria Ţichindelean, fost director al Organismului Intermediar pentru Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane din cadrul ANOFM.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/fostul-presedinte-al-anofm-silviu-bian-condamnat-definitiv-la-sase-ani-de-inchisoare-12447467
12447467
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.