Fostul director general al Megamall este noul director general al Facilitec

Autor: Ioana Matei Postat la 02 mai 2017 242 afişări

Grupul spaniol Mantor a anunţat lui Vasile Mocanu în funcţia de director general al Facilitec, divizia de facility & property management a companiei, începând cu luna mai a acestui an.

Fostul director general al Megamall este noul director general al Facilitec

Vasile Mocanu va avea ca principale responsabilităţi consolidarea poziţiei Facilitec pe piaţa din România şi dezvoltarea unei strategii de business competitive, care să ducă la îndeplinirea obiectivelor stabilite de grupului Mantor, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei. „Facilitec a cunoscut o creştere semnificativă pe segmentul de facility & property management pentru zona rezidenţială şi este deja unul dintre jucătorii de top în România. Vasile Mocanu va avea un rol esenţial în menţinerea acestei poziţii şi în creşterea companiei pe segmentele de birouri şi retail. Dl. Mocanu are o experienţă extinsă în domeniul de property & facility management pe zona de retail, ceea ce reprezintă un avantaj semnificativ pentru echipa noastră”, declară Tomas Manjón, fondator al Mantor Group.

Vasile Mocanu are o experienţă de peste 14 ani în domeniul facility & property management pentru industrii precum retail, petrol şi gaze sau banking. Anterior poziţiei de director general al Facilitec, Vasile Mocanu a deţinut funcţia de Director Operaţiuni în cadrul Mega Mall Bucureşti. Pe parcursul carierei sale, Vasile Mocanu a activat în funcţii de conducere şi a gestionat proiecte de management al facilităţilor în cadrul unor companii precum Eni Group, BCR Real Estate Management şi GE Money România/GE Garanti Bank România.

De la lansarea pe piaţa din România, în anul 2007, Facilitec a construit un portofoliu din care fac parte mai mult de 1.000 de apartamente, ansambluri rezidenţiale şi apartamente în regim hotelier pentru corporaţii, cu o suprafaţă totală de 30.000 mp. Dintre proprietăţile de lux pe care le administrează Facilitec fac parte Willbrook Residential (Oxford Gardens, Green Gate, Zodiac, Zenith, Grace Garden, North Star & Rose Garden), Natura Residence, Rovere Exclusive Concept, Amber Residence, Alia Apartments, Amfiteatru Residence, Lacul Tei 31-33 şi Metropolitan Residence.

Înfiinţată în anul 2007, compania Facilitec România a fost cumpărată în anul 2015 de trei parteneri spanioli şi integrată în grupul Mantor. Facilitec oferă servicii de property şi facility management pentru segmentul rezidenţial de lux, pentru segmentul comercial şi pentru clădiri de birouri. Din portofoliul companiei fac parte peste 20 de proiecte care însumeaza o cifră de afaceri de aproximativ 1 milion de euro. Mantor este un grup de companii fondat de 3 parteneri spanioli (Tomas Manjon, Diego Stuyck, David Tortosa) în anul 2015. Prezent pe piaţa din România, grupul are 4 divizii: dezvoltare Imobiliară antreprenor general, amenajări interioare, property şi facility management.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.