Fosta Avicola Crevedia, cumpărată de antreprenoarea Doina Enescu, a investit 6 milioane de euro într-o fabrică de nutreţuri

Postat la 22 mai 2019 194 afişări

Fermele Crevedia, fosta Avicola Crevedia, a investit şase milioane de euro într-o fabrică de nutreţuri combinate în Lehliu, judetul Călăraşi.

Fosta Avicola Crevedia, cumpărată de antreprenoarea Doina Enescu, a investit 6 milioane de euro într-o fabrică de nutreţuri

 Capacitatea de producţie a acestei fabrici este de 30 de tone pe oră într-o singură linie, iar cea de depozitare cereale este de 20.000 tone.

 

Avicola Crevedia a fost cumpărată în 2017 de compania românească Vitall din judeţul Dolj, cu activităţi în producţia de furaje şi creşterea păsărilor. Afacerea a fost scoasă la licitaţie de Casa de Insolvenţă Transilvania (CITR) la un preţ de 14 mil. euro. Avicola Crevedia, cu activităţi în creşterea păsărilor, a intrat în insolvenţă în anul 2014, iar doi ani mai târziu a intrat în faliment. Compania Vitall, deţinută de antreprenoarea Doina Enescu, era chiriaşă în cadrul platformei , înainte de a prelua Avicola Crevedia.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fabrica,
antreprenori,
cumparare,
enescu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.