Fost candidat la Casa Albă: Congresul trebuie să lucreze cu un preşedinte fără experienţă, slab informat şi impulsiv

Postat la 01 septembrie 2017 307 afişări

Senatorul republican John McCain a precizat, într-un editorial apărut în Washington Post, că Congresul Statelor Unite nu se subordonează lui Donald Trump, ci răspunde direct poporului american, relatează Politico şi The Hill.

Fost candidat la Casa Albă: Congresul trebuie să lucreze cu un preşedinte fără experienţă, slab informat şi impulsiv

John McCain a transmis un mesaj Congresului american, cerându-i să revină la ordinea normală. El a atins şi subiectul cheltuielilor pentru Apărare, precizând că aceastea, alături de alte priorităţi naţionale, au fost neadecvate ani la rând.

”Trebuie să îi respectăm autoritatea şi responsabilităţile constituţionale. Trebuie, când putem, să cooperăm cu el. Dar nu suntem subordonaţii lui. Nu îi răspundem lui. Răspundem doar în faţa poporului american”, a scris McCain în Washington Post.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.