Forţele speciale din Ucraina au lansat operaţiuni împotriva militanţilor proruşi. Victime de ambele părţi

Postat la 13 aprilie 2014 47 afişări

O operaţiune "antiteroristă" a fost lansată în oraşul ucrainean Slaviansk, împotriva militanţilor proruşi care ocupă sedii ale serviciilor de securitate, anunţă ministrul ucrainean de interne, Arsen Avakov. Intervenţia forţelor speciale ucrainene s-a soldat cu morţi şi răniţi de ambele părţi, anunţă ministrul Arsen Avakov.

Forţele speciale din Ucraina au lansat operaţiuni împotriva militanţilor proruşi. Victime de ambele părţi

"Un agent al Serviciului ucrainean de securitate (SBU) a fost omorât, iar alţi cinci membri ai forţelor de ordine au fost răniţi", a precizat Avakov, citat de AFP. "În rândul separatiştilor există un număr necunoscut de victime", a adăugat ministrul.

Atacurile grupurilor proruse în oraşele din estul Ucrainei poartă "semnele implicării Moscovei", apreciază Samantha Power, ambasadorul american la Naţiunile Unite, ameninţând cu noi sancţiuni, informează AFP.

Mai mult pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/fortele-speciale-din-ucraina-au-lansat-operatiuni-impotriva-militantilor-prorusi-victime-de-ambele-parti-12458333
12458333
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.