LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Paradoxul pieţei de birouri

Forţele irakiene au preluat controlul asupra aeroportului din Mosul - presă

Postat la 23 februarie 2017 62 afişări

Forţele irakiene au preluat controlul asupra aeroportului din Mosul după mai multe ore de la lansarea ofensivei militare asupra acestuia şi a taberei militare al-Ghazlani, aflate sub controlul reţelei teroriste Stat Islamic, a anunţat postul de televiziune de stat, citat de Reuters.

Forţele irakiene au preluat controlul asupra aeroportului din Mosul - presă

"Forţele de reacţie rapidă şi poliţia federală deţin controlul deplin al aeroportului de la Mosul", a anunţat postul de televiziune.

Forţele de securitate irakiene au lansat o ofensivă militară asupra aeroportului din Mosul şi a taberei militare al-Ghazlani, aflate sub controlul reţelei teroriste Stat Islamic. Forţele irakiene speră să folosească aeroportul ca platformă de lansare în cadrul propriilor ofensive.

Surse din cadrul armatei au declarat că noile tactici şi îmbunătăţirea coordonării au permis avansarea rapidă în lupta împotriva Stat Islamic de la începutul anului 2017.

Aproximativ 100.000 de militari irakieni, luptători kurzi şi miliţii şiite sunt implicaţi în această ofensiva împotriva reţelei teroriste.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.