Forte Partners investeşte 37 milioane euro într-un proiect rezidenţial în nordul Capitalei

Autor: Florin Casota Postat la 06 iulie 2017 517 afişări

Forte Partners investeşte 37 de milioane euro într-un nou proiect rezidenţial numit Aviaţiei Park ce va include 352 de unităţi şi este amplasat în zona de nord a oraşului, în cartierul Aviaţiei.

Forte Partners investeşte  37 milioane euro într-un proiect rezidenţial în nordul Capitalei

Prin acest proiect Forte Partners intră pe segmentul rezidenţial prin Aviaţiei Park a cărui construcţie va începe în vara acestuia an. Proiectul include patru clădiri şi se va livra în două etape. Prima fază include două blocuri, 176 de apartamente şi studio-uri, care se vor finaliza în termen de 18 luni de la data începerii lucrărilor. În cea de a doua etapă se vor preda următoarele 176 de unităţi, livrate cu un ecart scurt, de numai 6 luni de la data finalizării primei faze. 

“Am ales să testez formula de business pe care o aveam în minte înainte de a trece la scara unei dezvoltări cu sute de apartamente. Am lucrat în echipă cu biroul de proiectare ADNBA şi am pus bazele unei noi divizii, Forte Partners Residentials”, a declarat Geo Mărgescu, fondator şi CEO al Forte Partners.

Aviaţiei Park îşi propune să răspundă unei nevoi de locuinţe medium-high în zona de nord a oraşului, susţin reprezentanţii companiei. Peste 50% din suprafaţa proiectului va fi reprezentată de spaţii verzi. Din cei 15.000 de metri pătraţi de teren, numai 3.700 metri pătraţi vor fi ocupaţi de amprenta celor patru clădiri. Peste 11.000 mp sunt dedicaţi piaţetei, aleilor pietonale, drumurilor de acces şi vegetaţiei, cu aliniamente de copaci şi plante perene, concepute pentru o armonie a grădinilor în fiecare sezon. 

“Am analizat fiecare detaliu, de la circulaţii la ergonomia spaţiului, de la necesitatea unui lobby amplu, cu atrium de şase metri înălţime şi până la nivelul de zgomot sau confortul termic. Este un proiect aparte, în care avem mare încredere şi care a generat deja peste 60 de rezervări în etapa de pre-vânzare” a explicat Geo Mărgescu.

Regimul de înălţime al blocurilor este de P+10, în vreme ce suprafaţa utilă a studio-urilor şi apartamentelor de până la patru camere variază între 50 şi 150 de metri pătraţi. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.