Ford România angajează circa 900 de persoane anul acesta. Ce posturi sunt disponibile

Postat la 30 ianuarie 2017 429 afişări

Ford vrea să angajeze aproximativ 900 de persoane la Craiova în 2017, potrivit unor surs din interiorul fabricii, citate de ziarul local Gazeta de Sud.

Ford România angajează circa 900 de persoane anul acesta. Ce posturi sunt disponibile

Majoritatea posturilor ar fi pentru muncitori necalificaţi, ce vor fi pregătiţi în uzină ca operatori pe banda de producţie. De asemenea, constructorul american caută şi oameni ultracalificaţi pentru posturi de electricieni şi electronişti, potrivit aceleaşi surse citate.

Noii angajaţi ar contribui la producţia noului model EcoSport care va începe la Craiova către finalul anului. Ecosport, SUV-ul de clasă mică, va fi comercializat la nivel european. Astfel modelul va duce uzina la peste 150.000 de unităţi anual, triplu faţă de nivelul actual.

Potrivit datelor Asociaţiei Producătorilor şi Importatorilor de Automobile (APIA), în 2016 s-au vândut 38.849 unităţi Ford B-Max, cu 19,0% mai puţin decât în 2015.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ford,
posturi,
craiova,
angajari,
fabrica,
productie,
uzina,
ziar,
apia

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.