Fondul de investiţii Mid Europa Partners a preluat operatorul de servicii medicale private Regina Maria

Autor: Marius Oncu Postat la 04 august 2015 143 afişări

Firma de private equity Mid Europa Partners, axată pe investiţii în Europa Centrală şi de Est şi Turcia, a preluat operatorul de servicii medicale private Regina Maria, finalizarea tranzacţiei fiind aşteptată pentru ultimul trimestru al anului 2015.

"Tranzacţia este supusă aprobării anti-trust şi se aşteaptă a fi finalizată în ultimul trimestru al anului 2015", se arată într-un comunicat al Mid Europa Partners.

Regina Maria are aproximativ 300.000 de abonamente corporate şi o prezenţă naţională prin 22 de locaţii proprii din Bucureşti şi din ţară, 4 spitale, 11 laboratoare şi 5 centre de imagistică.

"Reţeaua de sănătate Regina Maria are o bază de clienţi corporate şi retail în creştere rapidă, care este deservită printr-o platformă integrată bine administrată, având acoperire naţională. Suntem nerăbdători să susţinem viitoarele investiţii pentru dezvoltare organică şi achiziţii", a declarat Nikolaus Bethlen, partener la Mid Europa şi responsabil de activităţile firmei în România.

Operatorul de servicii medicale se aşteaptă ca noii acţionari să sprijine accelerarea dezvoltării companiei.

"Expertiza cu care vine Mid Europa în domeniul serviciilor medicale va contribui la succesul proiectelor noastre", a spus directorul general al Regina Maria, Fady Chreih.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
REGINA MARIA,
MID EUROPA PARTNERS,
/actualitate/fondul-de-investitii-mid-europa-partners-a-preluat-operatorul-de-servicii-medicale-private-regina-maria-14663673
14663673
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.